Vissza a normál weboldalra

Eurofor Trans - Akadálymentes változat

Üdvözöljük az Eurofor Trans gyengénlátók számára készült oldalán!

 

 

Társaságunk 1998-ban alakult. Az azóta általunk elvégzett több ezer költöztetés minden tapasztalatával cégünk napjainkra a költöztetési szektor egyik  legmagasabb színvonalon, ugyanakkor elfogadható áron dolgozó jelentős tényezőjévé vált. Tapasztalt szakembergárdánkkal, korszerű gépjárműparkunkkal, valamint a folyamatosan működő ügyfélszolgálatunkkal gyakorlatilag állandó készenléti szolgálatot biztosítunk a hét összes napján.

 

A költöztetés során, igénye esetén ingóságait csomagolva szállítjuk, illetve csomagolással látjuk el. Különböző méretű dobozokat biztosítunk a könyveknek, ruháknak, gyerekjátékoknak, konyhai felszereléseknek. Ezen felül bútorait, egyébb ingóságait szintén olyan csomagolással tudjuk ellátni amelyek védelmet nyújtanak az esetleges mechanikai sérülések, a szennyeződések és a nedvesség ellen.

 

Bútorszerelést külön felár nélkül végezzük. Általában akkor van szükség szerelésre amikor egy adott bútor méreténél fogva valahol nem fér ki-vagy be, olyan a jellege, hogy azt csak szétszedve lehet szállítani (pl. emeletes gyermekágy) stb. Azoknak a bútoroknak a biztonságos szállításhoz, raktározáshoz való szét-és összeszerelését tudjuk elvégezni amelyek végrehajtása asztalos szakértelem és felszerelés nélkül a helyszínen megoldható. A gyakorlatban ez annyit jelent, hogy a ragasztással rögzített bútorokat nem, mig az egyébb módon rögzített (pl. csavar, tipli stb) szerkezetű bútorok szerelését általában el tudjuk végezni.


Elégedett ügyfeleink csoportja a legjobb reklám számunkra. 

 

 

 

A költöztetés tarifái:

 

Elszámolásunk óra- és km alapú díjszabás alapján történik az alábbi nettó árak figyelembevételével. A fizetés az eltelt idő és a megtett távolság alapján történik.

 

Tehergépkocsi óradíja:   3.000 Ft

A tehergépkocsi óradíjábol – nem közeli – vidéki cím esetén egyedi kedvezményt nyújtunk.

 

Tehergépkocsi km díja:   200 Ft – 295 Ft

A tehergépkocsi km díja függ a tehergépkocsi méretétől (3,5 t-7.5 t), illetve az induló és fogadó címek közötti távolságtól.

 

Rakodók óradíja: 2.000 Ft

Ezen díjak abban az esetben érvényesek, amennyiben a költöztetéshez szükséges tehergépkocsit mi biztosítjuk. Nagyobb -vidéki- távolság esetén a rakodók óradíjából egyedi kedvezményt adunk.

 

Nemzetközi költöztetés

Vállalunk külföldről-külföldre, külföldről belföldre, belföldről külföldre történő nemzetközi viszonylatú szállításokat, ezek árának meghatározása egyedi díjszabás alapján történik.

 


 

Elérhetőségeink

 

Mobil: 

 

+36 70 450 50 40

Telefon:

 

+36 1 3-410-300